Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Hsv-modul Kft.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aerosoli pentru intretinerea aparatelor
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aerosoli pentru intretinerea aparatelor, substante ungvente care nu se amesteca cu apa, folosite in strungarie.

1. Modoil NR. Ulei cu baza de ulei mineral, pentru taierea metalelor, pentru uz general - se gaseste sub forma de spray 400 ml sau la 5 , 20 , 200 litri
2.  Substante pentru desurubare. Sunt foarte eficiente, cu o capacitate crescuta de dizolvare a ruginei. Se gaseste si sub forma de aerosoli 400 ml sau la 5 litri.
3. Spray CleantacFolosite pentru curatarea si dizolvarea grasimi de la contactele electronice - se gaseste sub forma de spray 400 ml.
4. Spray pentru depistarea ( controlarea ) scurgerii gazului. Folosite pentru depistarea sigura a scurgerii de gaz, pentru toate tipurile de sisteme de gaz - se gaseste sub forma de spray 400 ml.
5. Ulei de grafit. Material ungvent cu continut de grafit coloid, folosite in conditii de temperatura si presiuni foarte ridicate - se gaseste si sub forma de spray sau la 5 litri.
6. Lobirt - un produs cu baza de ulei mineral pentru oprirea temporala, incetinirea coroziunii pentru otel, fier in timpul transportului sau in timpul depozitarii ( pana la prelucrarea acestora ) - se gaseste sub forma de spray 400 ml, sau la 5, 20, 200 litri.
Din Gura in Gura