Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Hsv-modul Kft.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Degresante industriale, substante ptr. curatenie
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Degresante pentru industrii, substante pentru curatenie in industrii, pentru institutii si case.

1. Degresant K-1. Substanta degresanta cu efect crescut, indeparteaza grasimea si rugina de la nivelul metalelor - se gaseste la 20 , 200 litrii.
2. Modclean 3215. Degresant concentrat pentru indepartarea grasimii, uleiului si noroiului.-se gaseste la  5, 20 litri.
3. Modclean  - pentru indepartarea vopselei -se gaseste la 1, 5, 30 litri.
4. Modclean  - folosit pentru indepartarea ruginii de pa scheletele de otel, unelte, garduri, conducte, de pe calorifere si este eficient impotriva coroziunii - se gaseste la 1, 5 litri.
5. Vipol - produs  acid impotriva ruginii si un foarte bun  degresant; se gaseste la 1, 5 , 20 , 50 litri.
6. Vipol  - substanta folosit pentru degresare  in industrii, la cald si la rece, a pieselor si pentru intretinerea acestora - se gaseste la 5, 20, 200 litri.
7. Vipol  - substanta concentrata folosit foarte eficient pentru indepartatrea ( dizolvarea ) grasimilor ( de animale, plante ) si a murdariilor de ulei mineral - se gaseste la 5 litri.
8. Modul - impotriva depunerilor de piatra. Concentrat cu baza de acid fosforic folosit impotriva depunerilor de piatra; este pentru uz general - se gaseste la 1, 5, 20 , 50 litri.
9.Degresant - impotriva depunerilor de piatra. Concentrat impotriva depunerilor de piatra combinat cu substanta degresanta, folosit in primul rand in industria alimentara - se gaseste la 5, 20, 50 litri.
10. Concentrat folosit pentru curatarea civoarelor si tesuturilor. Poate fi folosit si in masini de spalat.  Se gaseste la 1,5 litri.
11. Detergent anti-graffiti. Diluat cu apa poate fi folosit pentru spalarea tapetelor, iar fara diluare poate fi folosit pentru indepartarea desenelor graffiti de pe pereti - se gaseste la 50, 20 litri.
12. Anti graffiti. Este folosit pentru apararea peretilor exterioare impotriva deteriorarii si pentru indepartarea desenelor graffiti. Se gaseste la 20, 50 litri.
13. Substanta pentru curatarea gratarului. Este foarte eficient pentru indepartarea murdariilor persistenet din case , precum si in industria alimentara - se gaseste la 5 litri.
14. Substanta pentru curatarea vanei si faiantelor. Este folosit pentru curatarea regulata a acestor suprafete si stopeaza depunerile de piatra - se gaseste la 5 litri.
15. Substanta pentru curatarea sticlei fara alcool si parfum ; se gaseste la 5 litri.

Alte produse

1. Lac - SOMOX. Lac sintetic , cu uscare la aer liber, cu o culoare slab galbuie, cu o dispersie foarte buna si cu electroizolare. Este de calitate  MSZ 4802/3-80. Se gaseste la 400 ml, la 1, 4, 13, 189 kg.
2. Diluant de lac  - SOMAX. Diluant folosit pentru diluarea lacului precum si pentru curatarea uneltelor - se gaseste la 1, 5 litri.
3. Modul S1417 – pasta folosit pentru repararea manuala si la masina a anvelopelor de la masini - se gaseste la 2,5 kg.
Din Gura in Gura