Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Hsv-modul Kft.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Materiale ungvente, folosite in strungarie
Brand
1
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Materiale ungvente care se pot amesteca cu apa, folosite in strungarie.

1. Syntix K-81. Material sintetic folosit pentru aparatele din strungarii ( poate fi folosit pana la - 25grade C ) - se gaseste sub forma de spray 1,5 litri.
2. Modemul 6,5 lubrifiant racitor - emulsie ungvent concentrat. Partial sintetic. Contine ulei mineral si este pentru uz general - se gaseste la 5 , 20 , 200 litri.
3. Modemul 7 - emulsie sintetic concentrat. Emulsie concentrat fara ulei mineral , care se foloseste  pentru aparatele cu capacitate crescuta. Se gaseste la 5 , 20 , 200 litri.
4. Modemul 17 - substanta pentru decontaminarea bazinelor. Sub forma de emulsie si sunt folosite pentru decontaminarea bazinelor inainte de umplerea acestora - se gaseste la 1,5 litrii.
5. Modoil Lubrex multispray. Aerosoli cu foarte eficient folosita in strungarie pentru dizolvarea ruginei si pentru intretinerea aparatelor - se gaseste  sub forma de spray 400 ml.
6. Pasta  SN. Pasta fara ulei mineral care se poate dilua cu apa , folosita in strungarie la  masinile cu o capacitate foarte ridicata - se gaseste la 5 , 20 , 200 litri.
7. Modpress tip I. Material ungvent cu baza de ulei mineral, folosit pentru taierea, modelarea placilor de metal, la aparate cu sarcina scazuta - se gaseste la 5 , 20 , 200 litri.
8. Modpress tip II. Material ungvent cu baza de ulei mineral folosit pentru modelarea placilor de metal, la aparate cu sarcina medie - se gaseste la 5 , 20 , 200 litri.
9. Modpress tip III. Material ungvent cu baza de ulei mineral pentru aparate cu sarcina crescuta folosite pentru modelarea placilor de metal - se gaseste la 5 , 20 , 200 litri.
10. Modpress R II. Material ungvent cu continut scazut de ulei mineral pentru aparatele cu sarcina medie, folosite pentru modelarea placilor de metal - se gaseste la 5 , 20 , 200 litri.
Din Gura in Gura